ISO- sertifisering innen kvalitet

ISO 9001: 2015 Ledelsessystem for kvalitet

Publisert:
7/3/2024
Stolt mottakere av IOS- sertifikat innen standarden NS-EN ISO 9001: 2015 (Ledelsessystem for kvalitet)

Det stilles stadig større krav til kvalitet av våre kunder og ISO- sertifisering av vårt ledelsessystem for kvalitet gir bevis på at vi jobber kontinuerlig for å møte de strengeste kravene. VI jobber aktivt for å møte krav og forventinger til kvalitet og kundetilfredshet. Vi jobber med å redusere risikoen for feil og avvik, noe som gir fornøyde kunder og lavere kostnader. Dette er et kvalitetsstempel, og kundene våre skal være trygge på at vi har gode, ryddige og dokumenterbare rutiner i vårt arbeid.

Ved å bli ISO- sertifisert innen kvalitet, i tillegg til å være sertifisert med miljøstyringssystemet Miljøfyrtårn, viser vi at vi er fremoverlente, tar vårt samfunnsansvar og bidrar til en bærekraftig utvikling, der vi tar hensyn til miljøet, samtidig som vi tar hensyn til økonomiske forhold, tar vare på våre ansatte og lytter til våre kunder og myndighetskrav.

Publisert:
7/3/2024
ta kontakt
Ikon
Alle saker
MEF merke
Medlem av Maskinentreprenørenes Forbund
Sentralt Godkjent merke
Sentralt godkjent bedrift
Miljøfyrtårn merke
Miljøfyrtårn sertifisert
Miljøfyrtårn merke
Sertifisert ledelsessystem
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapsler på denne enheten. Cookies blir brukt til å utbedre side navigering, og samle brukerstatistikk for nettsiden for å forbedre innhold og brukeropplevelse. Du kan selv administrere hva du samtykker til ved å klikke på Preferanser. Les vår Personvernerklæring for mer informasjon.